Schoonheidssalon Calla

Je eigen manier van prachtig zijn!

Cenzaa Gelaatsbehandelingen:

Het Very Important Beauty(VIB)abonnement


Hét beauty abonnement waarbij je elke 6 weken een weldadige gelaatsbehandeling boekt en ze per maand betaald. Bovendien krijg je er ook nog 1 per jaar gratis.


Hoe het werkt:


Je maakt elke maand per de 1e van de maand je termijnen over. Zodra ik de eerste heb ontvangen neem ik contact op met je voor je eerste afspraak in de daaropvolgende maand. Ik hou voor je bij hoeveel behandelingen je hebt gehad dat jaar en hoeveel je er nog tegoed hebt.


Waar komt dat op neer?


Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

Young(45 minuten)                        Normaal 32,50 euro per keer;     nu  22,00 per maand = 8+ 1 gratis = 9 per jaar

Impressions(75 minuten)                Normaal 57,50 euro per keer;     nu 38,50 per maand = 8 + 1 gratis = 9 per jaar

Moments(90 minuten)                   Normaal 75,00 euro per keer;    nu 50,00 per maand = 8 + 1 gratis = 9 per jaar

Hyaluron(90 minuten)                   Normaal 85,00 euro per keer;    nu 57,00 per maand = 8 + 1 gratis = 9 per jaar

Hyaluron De Luxe(105 minuten)     Normaal 99,00 euro per keer;    nu 66,00 per maand = 8 + 1 gratis = 9 per jaar


Wil je aanvullen met bijvoorbeeld epileren of harsen? Pas het abonnement aan op jouw wensen en krijg ook de aanvulling 1x per jaar gratis!


Wil je toch graag een keer vaker komen per jaar is er altijd de mogelijkheid een extra afspraak bij te boeken en los te betalen.


De voordelen op een rij:             Maandelijks betalen dus geen omkijken meer naar het afrekenen

                                               1 behandeling per jaar gratis

                                               Direct opzegbaar         

                                  

Wil je je abonnement opzeggen? Geen enkel probleem, het abonnement is direct opzegbaar. Mocht je teveel hebben betaald wordt dit verrekend in de laatste behandeling of is dit inwisselbaar tegen korting op een product.

Young behandeling(45 minuten)


Een behandeling voor de onzuivere huid t/m 21 jaar. De huid wordt intensief gereinigd en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Belangrijk bij deze behandeling is de juiste analyse en een uitgebreid advies voor thuisgebruik om de onrustige jonge huid optimaal te verzorgen. Dit kan helpen bij huidige problemen maar is ook een investering in de toekomst.


€ 32,50


Advanced Skincare behandeling(60 minuten)


Uniek bij Cenzaa is dat alle behandelingen starten met het welkomstritueel(nek- en schoudermassage) en de geurreis. De ideale start naar een ontspannende behandeling. Door middel van de drukpuntmassage wordt deze behandeling weldadig. Ervaar 100% doeltreffende huidverbetering tijdens de behandeling. Gun uzelf een mooie en gezonde huid. Een unieke behandeling waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan.


€ 47,50

De Wannabe a VIP treatment(60 minuten)


Eenmalig te boeken door iedere bestaande of nieuwe klant; de Wannabe a VIP treatment inclusief luxe box met 7 mini producten twv € 64,50. De ideale kennismaking met Cenzaa.


Door middel van een heerlijke behandeling van 60 minuten wordt uw huid heerlijk verzorgd met de producten die u ook in de box terug zult vinden. Uiteraard mag hierbij de drukpuntmassage en de nek-schoudermassage als welkomstritueel niet ontbreken.


Bij gebruik van de producten uit de box verzorgt u ook zelf uw huid optimaal en behaalt u de mooiste resultaten. Door de uitgebreide huidanalyse in de behandeling kan ik een box samenstellen speciaal op uw huid afgestemd.


€ 79,00

Impressions behandeling(75 minuten)


Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept.
Ontspannende behandeling met welkomstritueel en geurreis, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, speciale hoofdhuidmassage, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtverzorging, eindritueel met kruidenthee.


€ 57,50

Moments behandeling(90 minuten)


Gun uzelf de Cenzaa Moments wellnessbehandeling met maar liefst 3 massages! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.
Bijzondere ontspannende behandeling met welkomstritueel; voetenbad en geurreis, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, speciale hoofdhuidmassage, drukpuntmassage en wellnessmassage, masker, dag- of nachtverzorging en eindritueel met kruidenthee.


€ 75,00

Hyaluron Vitality Therapy(90 minuten/105 minuten)


Uitzonderlijke huidverzorging door pure Hyaluron! Doordat de Hyaluron wordt ingemasseerd door middel van een bindweefselmassage is deze behandeling ook zeer geschikt om huidveroudering tegen te gaan.


Uiteraard starten we weer met het welkomstritueel(de geurreis en een massage van hals, nek en schouders), dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, hyaluronconcentraat & bindweefselmassage, hotstonemassage decolleté en gelaat, serum, dag- of nachtverzorging en eindritueel met kruidenthee.


€ 85,00/€ 99,00

Harsen verven en epileren


Verven/harsen/epileren wenkbrauwen, wimpers of gelaat:   €   7,50 per onderdeel

Verwijderen onzuiverheden                                                €   6,00 per 10 minuten

Harsen onderbenen:                                                            € 22,50

Harsen benen:                                                                    € 32,50