Schoonheidssalon Calla

Je eigen manier van prachtig zijn!

Cenzaa lichaamsmassage

Gun uzelf een oosterse verademing. In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Tijdens deze behandeling reizen we af naar de roots van het mooie India.


Fonkelende edelstenen, Ayurvedische lichaamsmassage en weldadige kruidenolie helpen u alle spanning los  te laten. Laat u onderdompelen in rijkdom en reis naar deze mooie Indiase cultuur.

Cenzaa Jaipur Feelings

(60 minuten body/90 minuten body & face)


Bestaat uit rugscrub, rugmassage door middel van warme edelstenen, warme kompressen en huidverzorging. Uit te breiden met een gelaatsmassage met warme edelstenen.


€ 59,50/€89,50

Himalaya Feelings

(60 minuten body/90 minuten face & body)


Bestaat uit rugpakking, rugmassage door middel van warme kruidenstempels, warme kompressen en huidverzorging. Uit te breiden met een gelaatsmassage met warme kruidenstempels.


€ 54,50/€84,50


…NAAR DE HIMALAYA MET KNISPERENDE PAKJES


Sluit uw ogen en reis naar de Himalaya waar uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Uw huid wordt gemasseerd en uw spieren verwarmd door middel in kruidenolie gedrenkte stempels met zoutkristallen.


…NAAR DE OOSTELIJKE OASES VAN EGYPTE!


Tijdens de Cenzaa Siwa Feelings reist u mee naar de droombestemming Egypte met bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten. De unieke geurcomposities en bijzondere kruidenpakking met warme basaltstenen laten u wegzweven naar oostelijke oases!
Siwa Feelings

(60 minuten body/90 minuten body & face)


Bestaat uit: Rugpakking, lichaamsmassage door middel van warme hotstones, warme kompressen en huidverzorging. Uit te breiden met een gelaatsmassage met warme hotstones.


€ 62,50/€91,50

Hawaiian Feelings

(60 minuten body/90 minuten body & face)


Bestaat uit: Rugscrub, lichaamsmassage met de Lomi lomi techniek, warme kompressen en huidverzorging. Uit te breiden met een gelaatsmassage met Lomi lomi techniek.


€ 64,50/€93,50


…NAAR DE GOLVEN VAN RUST IN HAWAII!


In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities die u meevoeren op de golven van de stille oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie, tijdens deze zijdezachte lichaamsmassage reist u mee naar dit exotische oord.