Schoonheidssalon Calla

Je eigen manier van prachtig zijn!

Permanente Make up: Wenkbrauwen en EyelinerPermanente Make-up is het inbrengen van huidvriendelijk pigment in de huid m.b.v. een hele fijne, steriele naald. Het is een vorm van tatoeëren. Echter bij tatoeëren wordt het pigment dieper ingebracht en blijft levenslang zichtbaar.


Met Permanente Make-up wordt het pigment minder diep de huid ingebracht, het is semi-permanent. De pigmentatie zal in de loop van de tijd iets vervagen en moet dan opgefrist en bijgewerkt worden.


Permanente make-up is heel geschikt als je veel sport, zwemt of graag naar de sauna gaat. Ook bespaart je ‘s morgens tijd met opmaken, de tijd die je ook nuttig aan andere zaken kan besteden. Het is ook een uitkomst voor als je een cosmetica-allergie hebt of als je een bril of contactlenzen draagt en moeite hebt met het tekenen van wenkbrauwen of eyeliner.


De voordelen op een rijtje:

  1. bespaart ’s morgens tijd
  2. altijd stralend en verzorgd
  3. geen uitgelopen make-up
  4. ook voor geschikt voor allergische huid
Tarieven:


Hairstrokes wenkbrauwen                                   € 295,00 (tijdelijke klantenstop)


Eyeliner boven en onder het oog                                                                      € 245,00


Eyeliner boven of onder het oog                                                                      € 145,00


Bijwerken van de wenkbrauwen of eyeliner(binnen 15 maanden na plaatsing*)                                                     €  85,00


*Na 15 maanden wordt de prijs vooraf afgesproken, afhankelijk van de conditie van de permanente make up en uw wensen mbt eventuele correcties