Schoonheidssalon Calla

Je eigen manier van prachtig zijn!

Reacties van klanten

Voor mijn zus haar trouwerij ben ik opgemaakt door Christa. Ook de make-up voor de bruid heeft ze volledig verzorgd. De proef make up was top en het eind resultaat nog mooier dan dat. De communicatie met haar was top en ze was mooi op tijd. Mijn zus heeft het ook als zeer fijn ervaren. Oftewel, ben je een bruid in spe, denk dan zeker eens aan Christa als je visagist! Bedankt voor de mooie make up! Het was een dag om nooit weer te vergeten! Met een stralend gezicht!
- Aukje Pietersma

Schoonheidssalon Calla is perfect. Alles kan hier. Lange gelnagels, korte acrylnagels, niets is te gek. Vandaag zelfs een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met... koude compressen, wat een aanrader is dat met dit lekkere weer!! Oh en de koffie is heerlijk (neem met de gingerbreadsmaak, goddelijk!!)

- Maaike Hulzinga


Ik ben gestart met een nagelbijttraject en ben zeer tevreden over mijn nagels nu! Je voelt je gelijk thuis bij Christa!

-Sandra Vellenga

Mijn eerste behandeling bij Christa was een gelnagellakje... En daarna werd ik vaste klant voor gelnagels.

Ondertussen heb ik ook al wat gezichtsbehandelingen mogen ervaren met als laatste: de Wanna be a VIP treatment van Cenzaa! Wat een genot en ontspanning. De box die ik mee kreeg heb ik een aantal keren gebruikt en mijn huid voelt zoveel beter. We hebben laatst een meting gedaan en binnen een week was het vochtgehalte van 27 % naar een topniveau gegaan van 39.8%!

Tja wat moet ik nog meer zeggen... Het is altijd relaxed en gezellig en als je dan ook nog zoveel verbetering ziet en voelt aan je huid heb je niks meer te willen!

Liefs Bianca ( trouwe klant van het eerste uur 😉)

Al meerdere malen ben ik door Christa verwend met een gezichtsbehandeling. Vandaag heeft ze zelfs een van mijn acrylnagels kosteloos hersteld! Binnen een uur had ik reactie en kon ik langskomen voor een service reparatie! Geweldig!

- Saakje van Zelderen